Välkommen till Enklaflytten


Svensken flyttar i genomsnitt elva gånger under sin livstid. Inför varje flytt ställs vi inför en rad val. Köpa eller hyra, kasta eller spara, fast eller rörligt elpris?

Enklaflytten finns här för att göra din flytt enklare. Vi skriver om användbara tips och informerar om alla typer av tjänster som du kan tänkas behöva oavsett om du ska flytta, är mitt uppe i flytten eller precis har flyttat.

Vår ambition är att vara den självklara go-to sidan när du står inför någon av dina elva flyttar. Oavsett om det är den första eller den elfte. På sidan samlar relevant information och intervjuar människor som står inför samma val som du gör, för att göra din flytt enklare.

Vi som jobbar på redaktionen är Rut Anderson och My Lundström.
Läs mer om oss här .

Har du några frågor, eller om du vill dela med dig av dina flytterfarenheter är du varmt välkommen att höra av dig. Vi tar gärna emot och skriver om dina tips, flytthistorier och synpunkter.

Vi skickar även ut ett mycket uppskattat nyhetsbrev två gånger i månaden där vi samlar de mest lästa artiklarna från sidan och utlyser tävlingar där du kan vinna fina priser till ditt nya hem. För att vara med på vår utskickslista är det bara att du skriver upp dig här.